Skicka present

Är din vän långt borta? Vill du skicka denna en present? Här får du tips på saker som passar bra att skicka.

Skicka en upplevelse i present

Det som lämpar sig bäst att skicka enligt mig är upplevelser. De levereras i ett värdebevis via e-post eller så kan man få det i snygg box (vissa kan till och med leverera utomlands). Följande är några av alla upplevelser som man kan köpa.

Kör supersportbil. Säg den unga kille som inte drömmer om att få trycka plattan i mattan och känna suget i magen när den äkta Ferrari han sitter i accelererar och G-kraften trycker honom bakåt i sätet. Det finns olika bilmodeller, körtider och prisklasser att välja mellan.
Pris: Från 1049 kr
Ort: Stockholm, Helsingborg, Malmö, Göteborg

Greppa spakarna i cockpit. Kan du ge bort en större frihetskänsla än möjligheten att provflyga ett flygplan? Planet har dubbelkommando och han får goda instruktioner av en kvalificerad instruktör som lär honom manövrera planet. Kanske är detta ett första steg mot ett flygcertifikat?
Pris: 2400 kr
Ort:
Stockholm

Spela in en egen skiva: I en riktig professionell studio ges hon chansen att spela in två förvalda låtar som hon får med hem på en demo. Efter en genomgång av utrustning och ljudteknik är det bara att vässa stämbanden, äntra studion och greppa mikrofonen. En möjlighet att uppfylla de gamla artistdrömmarna eller kanske ett första steg mot eget skivkontrakt. 
Pris:
1795 kr
Ort:
Stockholm

Chokladmassage: I en harmonisk och avkopplande miljö blir hon insvept i varm choklad samtidigt som hon får njuta av en helkroppsmassage. Chokladaromerna är både lugnande och lyckobringande. Begreppet ”må som en prinsessa” kan nästan förmodans ha skapats just för den här upplevelsen.
Pris: 795 kr
Ort: Stockholm

Stressanalys: Enligt en rapport av Aftonbladet känner varannan kvinna sig stressad. En erfaren terapeut utför en stressanalys och lär henne hantera stress. Här är en present som mottagaren kommer ha glädje av under lång tid.
Pris: 395 kr
Ort: Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *