Presenttips till pappa

Jag tog med min far till stan för att kolla present till honom, vi tog ett sväng i några butiker. Därefter satte vi oss på café där jag tog en latte och min far tog en svart kopp kaffe. Sedan blev det tillbaka till stadsvandringen och söka.

Vi hamnade på en pub och tog par öl och hade trevlig pratstund.

Efter puben fortsatte vi sökandet och råkade ramlar in på en glashytta där dem glasblåste eget glas. Vi provade med ett gott skratt fast även ingen av oss lyckades får fram något glas, men istället en hängade glas klump.

När vi hade haft ett par roliga stunder med glasblåsningen började vi känna oss hungriga. Så vi fann ett trevlig resturang med vegetarisk buffé och bestämde oss för att stanna.

Mätta och belåtna var det dags igen på vandrade fot för att hitta en present som min far skulle tänkta sig.

Av min förvåning föreslog han att om vi inte kunde ta en färd med en helikopter runt stan och jag svarade: varför inte, även att jag inte riktigt gillade höjder så gjorde jag det för min fars skull. Vi flög runt i 30min över stan, för att beskriva med ord var det fascinerande att ser stan upp ifrån.

När vi hade hamnat på stadig mark igen så hade magen lugnat sig lite efter åkturen med helikoptern.

När vi hade gått en bit så såg jag en whiskeybod, vi gick in i den och började testa olika sortes whiskey från malt till blended. Efter en stund efter vi hade fått testa och höra lite om whiskey började jag och min far gå igen.

Vi kom ner mot hamnen, där hade dem båt guide i en lyxigare version. Jag och pappa tänkte att varför inte ta den och ser stan från vatten när vi ändå såg från luften. Så vi turade runt i 1 timme och såg allt möjligt. I turen bjöd dem på god dryck och tilltugg och det var väldigt belåtande.

Det hade blivit kväll och vi tänkte runda av dagen med en spökvandring som gick från gamla stan till södermalm, fast även ingen av oss tro på sånt så var det en trevlig runda. Efter rundan ingick middag och vi satte oss och beställde mat. Under middagen sa jag: att vi inte hade hittat någon present till dig pappa. Han svarade: det gör inget, jag fick umgås med dig och hitta på roliga aktiviteter tillsammans och det är blev min present även om du inte hade tanke på det.

Fler presenter till pappor hittar ni här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *