Presenttips till henne

Letar du efter den perfekta presenten till henne? Något som är unikt, roligt, personligt och bra. Då rekommenderar vi följande presenter.

 

Vinprovning

Julen närmar sig och då kretsar mycket kring mat och dryck, och det ska ju vara lite extra gott och extra fint så varför inte unna sig en vinprovning från upplevelse.com och bli inspirerad till vilket vin som ska ställas fram på julbordet. Bli en kunnig vinkännare i olika smaker, druvor och distrikt samt lära dig välja rätt vin till olika maträtter.

Fyra till sex vinsorter tas fram för provsmak, en vinexpert finns med på plats för att informera om hur man ska avnjuta ett vin på bästa sätt. Man får lära sig om de olika vinsorterna och vad som skiljer dem åt. Utmärkt att göra innan jul!

 

Spabehandling

Julefrid… Eller inte? Ofta brukar det bli tvärtom med all shopping, matlagning och släktträffar, ge därför bort en spabehandling till någon du tycker om, eller varför inte till dig själv!

Hitta ett bra spa i Stockholm, slappna av i en avkopplande och harmonisk miljö där terapeuten skräddarsyr behandlingen. Det som brukar ingå i en vanlig spabehandling är en delkroppsmassage och ansiktskur. Man får välja mellan avkopplande eller behandlande delkroppsmassage. Efteråt är det ansiktet som får sig lite lyx där man börjar med rengöring, ansiktsmask och slutligen en upplyftande och utslätande ansiktsmassage. Resultatet: en fräsch hy med nyvunnen energi! Julen är ett perfekt tillfälle för en spabehandling. Efter detta orkar man även med nyårsafton! Om den du älskar har haft en riktigt tuff höst är en spa weekend  något av det allra bästa man kan ge sin äkta hälft. Det är fantastiskt att komma bort från staden till en vacker, naturnära miljö och bara få ta hand om sig själv.

 

Spökspårvagn

Vad är egentligen det roligaste med julen? En sak är kart att ge bort presenter, julklappar. Men det finns en liten baksida av detta och det är ju vad vi nog alla kan hålla med om, valet av vem som ska få vad. Och just vad är ofta det största problemet! Men det finns en lösning, här på upplevelse.com slipper du inte bara trängseln i affärerna utan du får även en mängd upplevelser serverade som du inte ens trodde fanns! Vad sägs om att ge bort en spökspårvagn inklusive middag! Middag serveras på en restaurang i fina gamla lokaler, där serveras en 3-rättersmiddag, som kan vara en sista måltid, för efteråt avgår spårvagnen med destination dödsriket. Inga avböjningar accepteras! Tillsammans med sina döda vänner berättar konduktören ruskiga berättelser och passagerarna blir även informerade om vad som komma skall vid färdens slut!

Har du någon som behöver krydda till sin tillvaro eller helt enkelt älskar adrenalinkickar så är detta klart en julklapp för denna!

 

Scrappa egna kort eller album

Vad är inte julen om just att ta vara på sina nära och kära, att ge bort ett album med de finaste minnena ni har tillsammans måste ändå ses som ovärderligt! Lär dig bevara minnen på ett kreativt sätt med scrappbooking som handlar om att skapa egna kort och album! Här får du lära dig att smycka ut ditt eget album eller ett helt nytt. En erfaren konstpedagog lär dig bland annat att arbeta med diverse papper, mönstersaxar och paljetter. Du skapar en personlig samling av minnen och upplevelser och dina nära får en julklapp för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *