Sundsvall

Hitta present! Presenter och upplevelser i Sundsvall med närområden.

Ballongflyg

BALLONGFLYG I VÄST
Sundsvall

Ballongflygning är ”Ett lyft i alla plan. En naturnära upplevelse. Avkoppling och stimulans på en gång. Ett oförglömligt minne”.

Bowling

ENJOY
Sundsvall

Enjoy är ett nöjescentrum som erbjuder flera populära aktiviteter.Toppmoderna banor med ett datoriserat poängsystem som sköter poängberäkningen .

Laserspel

LASERHALL
Sundsvall

Blanda laserspel med gott humör och en rejäl nypa vinnarinstinkt. Sen skall det hela långsamt svalna i relaxavdelningen.

Motion

YOGA SHALA
Sundsvall

Här finns ett utbud av lektioner som passar alla, även nybörjare utan någon som hellst träningsvana. En lugn plats där du i egen takt släpper stress.

Gokart

GOKARTCENTER
Kvissleby

GokartCenter riktar sig mot företagskunder och privatpersoner. I vår stora hall kan vi erbjuda både aktiviteter såsom gokart och paintball.

Helikopter

COPTERFLYG
Sundsvall

Häng med på en fantastisk tur över din hemstad – flyg helikopter. Uppvakta någon med ett minne för livet!

Spa

GRACILIS
Örnsköldsvik

Byt ut vardagen mot en stunds avkoppling i harmonisk miljö. Den perfekta presenten till någon du bryr dig om. Produkter som passar alla!

Weekend

HUSSBORG
Ljungaverk

Tänk dig alpint mitt i Sveriges mittpunkt, eller en skotersafari i kombination med herrgårdsboende. Vi har oändligt många olika aktiviteter.

Weekendpaket

ELITE HOTEL KNAUST
Sundsvall

Här finns det flera aktiviteter att välja på. Glädje och god mat hör till husets traditioner. Kockar är alltid i mästarklass.

Tipsa Bra presenter om flera upplevelser i Sundsvall.

Comments are closed.