Eskilstuna

Hitta present! Presenter och upplevelser i Eskilstuna med närområden.

Dykning

ESKILSTUNA DYCENTER
Eskilstuna

Kursen är starten på din karriär som dykare, du lär dig att hantera din utrustning och får grunderna för hur dykningen fungerar.

Restaurang

DUFWEHOLMS HERRGÅRD
Katrineholm

I Sveriges sydligaste vildmark finns det som så många av oss saknar. Värden som försvunnit, miljöer som utplånats – stunder som ger livet mening.

Restaurang

JERNBERHSKA
Eskilstuna

Upptäck Eskilstunas mysigaste krog. Låt dig förföras av miljön, musiken och den goda maten. Vare sig du besöker oss för att ta en öl eller för en romantisk middag.

Restaurang

TINGSGÅRDEN
Eskilstuna

På Tingsgården erbjuder vi möjligheten att njuta av god mat och dryck såväl på bryggan som inomhus. Restaurangen, som har typisk 1700-talsarkitektur,

Ridning

MÖNTORP GÅRD
Ärla

Välkommen till Mölntorps Gård – en välskött hästgård i det vackraste av Södermanland. Logi i stugor med självhushåll eller bed&breakfast.

Spa

AKTIVERA SPA
Eskilstuna

Hos oss kan du välja att koppla av ofta. Du tar med dig din Spa-aha upplevelse hem direkt eller om du väljer att övernatta.

Weekendpaket

SUNDBYHOLMS SLOTT
Eskilstuna

Välj ett av våra fantastiska paket eller skräddarsy ett eget! Fantastiskt vackra omgivningar vid Mälarens strand, bara en timmes resa från Stockholm.

Weekendpaket

WRETA GÄSTGIVERI
Jönåker

När du för första gången står utanför huvudbyggnaden på Wreta så anar du bara vad som väntar dig. Här inne finns en värme och omsorg.

Weekenpaket

YXTAHOLMS SLOTT Flen

På en ö i en av Sörmlands mest natursköna omgivningar ligger egendomen Yxtaholm. En slottsmiljö dit gäster under lång tid har dragit sig tillbaka för njutning och eftertanke..

Tipsa Bra presenter om flera upplevelser i Eskilstuna.

Comments are closed.