Blekinge

Hitta present! Presenter & upplevelser i Blekinge med närområden.

Forsränning

FORSRÄNNING
Blekinge

Guidade turer, kurser, upplevelser med klippklättring, havskajak, forskajak, grottforskning, äventyrsbanor. Alla åldersgrupper är välkomna!

Fiske

GARNANÄS GÅRD
Garnanäs

Underbara naturupplevelser och fantastiska fisketurer. Möjlighet att vandra och njuta i naturen, för den fågelintresserade!

Fiske

KRONIFISKE
Harasjömåla

I Sveriges sydligaste vildmark finns det som så många av oss saknar. Fantastiskt vatten, håll igång som som en högtryckspumpVärden som försvunnit, miljöer som utplånats – stunder som ger livet mening. 

Fiske

KRONOLAXFISKE
Mörrum

Intresset för sportfisket i Mörrumsån har ökat stadigt år från år. En väl utbyggd service, god tillgång på fisk, omfattande årgärder utmed fiskevattnet.

Keramik

KÄNSLANS VERKSTAD
Ronneby

Välkommen till Blekinges kreativaste keramikverkstad. Kom ensam eller med dina vänner. Keramiskt skapande ger glädje och en stark upplevelse.

Hantverk

EBBAMÅLA BRUK
Kyrkhult

I spännande K-märkt miljö vid Mörrumsån kan du under ett par intensiva dagar lära dig grunderna i handformning och gjutning.

Kajak

KAJAKSYD
Blekinge skärgård

KajakSyd ligger mitt ute i den Blekingska skärgården med härliga och lättillgängliga paddelvatten. Här kan du hyra och köpa kajak

Motor:offroad

BLEKINGE OFFROAD
Karlskrona

Olika typer av äventyrssafaris med tävlingsmoment. Vi lovar att deltagarna kommer att få en mycket annorlunda upplevelse.

Natur: vilt, skärgård

ERIKSBERG
Eriksberg

Eriksberg är både en kulturell och sinnlig njutning. Se de vilda djuren i deras rätta miljöer, njut av den fantastiska naturen och den unika gårdsmiljön.

Rent a chef

RENT A CHEF
Blekinge

En proffessionell kock kommer hem till er och lagar en trerättersmiddag. Kocken tar med sig alla rå varor och verktyg.

Spa

BJÖRKÄNGSGÅRDEN
Listerlandet

Björkängsgården är platsen för dig som söker en lugn och rofylld miljö för lyxig omvårdnad och skön avkoppling – på det där lantliga personliga viset……

Tipsa Bra presenter om flera upplevelser i Blekinge.

Comments are closed.