Present till dotter

Dessa tips är riktade till din dotter och då specifikt för en dotter i alla åldrar, i en mängd olika humör och intressen.

Varför inte fira sin födelsedagen med en helg i Storstaden? Stockholm erbjuder så mycket att göra att det kan bli svårt att hinna med allt. Vig ena dagen med shopping i kombination med Afternoon tea och andra dagen med ett bra Spa Stockholm med behandlingar som gör gott och piggar upp inför shopping-slutspurten. I en spabehandling ingår massage och ansiktskur. Eller gör det roligare genom att pröva avkopplande Hamam eller noppande fiskpedikyr?

Om shoppingen är det viktigaste så ta med henne ut och bjud med en personal shopper. Då löser hon svårigheterna med att inte veta vad som passar, både vad det gäller färger, storlekar och modeller. Här får hon vara med om en riktigt inspirerande upplevelse och får personlig hjälp av Paul Anthony, en personal shopper som arbetat i över 20 år. Han är Sveriges första personal shopper och hjälpt filmstjärnor, artister, politiker och kungligheter men mest av allt ”vanliga” människor. Han kan hjälpa att hitta outfits för speciella tillfällen till att inhandla en helt ny garderob, valet ligger hos dig! För visst är det fint och se sin dotter stå en stund i rampljuset och förtjäna denna upplevelse oavsett vilken shoppingtyp hon är. Men kanske vet hon redan stilen? Hon känner sig som en stjärna och vill stå i ett helt annat rampljus och förverkliga sina artistdrömmar. Ge då bort en halvdag i en professionell studio och låt henne spela in sin egna skiva!  Upplevelsen inleds med en introduktion av ett ljudproffs, allt för att göra din dotter bekväm och bli van att använda utrustningen. Sedan får hon chans att lyssna in sig på låten som hon valt. Därefter kliver hon in i studion och greppar mikrofonen för att spela in sina låtar. Låten tas om tills det känns som en bra version. När inspelningen är klar mixas låten ner på en CD. Inspelningen tar cirka en timme och när hon går ifrån studion så har hon med sig sin nya singel som hon glänsa med och lyssna på om och om igen.

Tagged: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *