Mors dag

Mors dag närmar sig och vad vore inte bättre än ge bort en upplevelse i present? Mamma förtjänar att bli avlastad från modersrollen och bara få vara för sig själv en dag. Eller är det så att du kanske vill dela din dag med din mamma? Oavsett vilket så är en upplevelse som present helt oslagbart. https://www.upplevelse.com/presenttips/morsdag

Som du säkert redan vet så har mamma allting hon kan önska sig. Hon har härliga ungar, gott om ljus och servetter efter tidigare års presenter och hennes prylar i hemmet bara växer. Därför är en upplevelse precis det hon behöver. Något att uppleva och något att minnas många år framöver. Inget som glöms med åren utan skrattas åt en längre tid framöver. Så ta dig tiden att boka en upplevelse för dig och din mamma. Eller unna henne en skön tid bara för sig själv. Ett avbrott från vardagen är värt guld och vad sägs som en spabehandling med varm chiliolja? Eller låt mamma prova på att vara sångerska för en dag, pyssla eller lära sig måla en tavla.  Något utöver det vanliga är allra roligast att uppleva.

Så här kommer de bästa Mors Dags tipsen runt om landet. Tipsen kan fungera som inspiration det finns mängder av andra upplevelser att välja. Eller så trycker du boka med en gång och kom ihåg; Presenten du ger henne i år kommer ingen annan kunna slå!

Mamman som älskar massage och spa-upplevelser

Det är alltid skönt att få bli ompysslad med spa-behandlingar massage och ansiktsbehandlingar. En spa weekend https://www.upplevelse.com/spa-weekend eller en eftermiddag? Vad behöver din mamma? Det finns så mycket att välja mellan, många olika metoder och behandlingar. Hitta spa i Stockholm: https://www.upplevelse.com/spa-stockholm

För mamman som gillar att röra sig

För den sportiga, tuffa mamman, hon som gillar att röra på sig och dansa blir det en riktigt kul work-out att prova på Poledance https://www.upplevelse.com/poledance. Man för röra på sig, får utlopp för en massa energi och så tycker de flesta som provar på Poledance att det är inte bara är skön, allsidig träning utan också fantastiskt rolig träning.

Mamman som allid går och nynnar – stjärna för en dag

När din mamma bakar, gör sig i ordning på morgonen, städar i huset eller liknande så går hon alltid och nynnar på någon sång? Kanske är det så att din mamma har större drömmmar med sitt sjungande eller bara en dolt talang att kunna sjunga riktigt bra. Låt henne bli stjärna för en dag. http://www.upplevelse.com/egen-skiva  Här kommer hon få sjunga i en riktig professio´nell studio och spela in en egen skiva. Ett roligt minne med många goda skratt och ett unik upplevelse för din mamma med artistdrömmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *