Mors dag

Mors dag närmar sig och vad vore inte bättre än ge bort en upplevelse i present? Mamma förtjänar att bli avlastad från modersrollen och bara få vara för sig själv en dag. Eller är det så att du kanske vill dela din dag med din mamma? Oavsett vilket så är en upplevelse som present helt oslagbart.

Som du säkert redan vet så har mamma allting hon kan önska sig. Hon har härliga ungar, gott om ljus och servetter efter tidigare års presenter och hennes prylar i hemmet bara växer. Därför är en upplevelse precis det hon behöver. Något att uppleva och något att minnas många år framöver. Inget som glöms med åren utan skrattas åt en längre tid framöver. Så ta dig tiden att boka en upplevelse för dig och din mamma. Eller unna henne en skön tid bara för sig själv. Ett avbrott från vardagen är värt guld och vad sägs som en spabehandling med varm chiliolja? Eller låt mamma prova på att vara sångerska för en dag, pyssla eller lära sig måla en tavla.  Något utöver det vanliga är allra roligast att uppleva.

Så här kommer de bästa Mors Dags tipsen runt om landet. Tipsen kan fungera som inspiration det finns mängder av andra upplevelser att välja. Eller så trycker du boka med en gång och kom ihåg; Presenten du ger henne i år kommer ingen annan kunna slå!

Mamman som älskar massage
Det är alltid skönt att få bli ompysslad med massage. Men tänk att även få bli insvept i varm chilliolja, som både är stimulerande och uppiggande. Det sätter fart på ämnesomsättningen, cirkulationen, är renande, avstressande, muskelavslappnande och immunförsvarsstärkande och något din mamma kommer må bra av en längre tid framöver också.
http://www.upplevelse.com/chilimassage

Mamman som allid går och nynnar – stjärna för en dag

När din mamma bakar, gör sig i ordning på morgonen, städar i huset eller liknande så går hon alltid och nynnar på någon sång? Kanske är det så att din mamma har större drömmmar med sitt sjungande eller bara en dolt talang att kunna sjunga riktigt bra. Låt henne bli stjärna för en dag. http://www.upplevelse.com/egen-skiva  Här kommer hon få sjunga i en riktig professio´nell studio och spela in en egen skiva. Ett roligt minne med många goda skratt och ett unik upplevelse för din mamma med artistdrömmar.

För den kreativa mamman

Stressar hon mycket till vardags och önskar att hon hade mer tid över för att börja måla henne igen? Denna upplevelse kombinerar båda och. Måla dig lugn http://www.upplevelse.com/mala-dig-lugn går ut på att lära sig grunderna i akvarellmålning, arbeta med akvarellpapper och akvarellfärg och passar både för en  nybörjare såväl som den erfarne.

Din mamma älskar och pyssla och gärna hålla på med Scrapbooking? I så  fall är denna upplevelseprest den mest ultimata. Under en dag får hon möjlighet att skapa sina egna kort och album. Scrapbooking är ett kreativt sätt att bevara minnen på. Hon kommer få pyssla med diverse papper, mönstersaxar, stansar, glitter, paljetter, tapeter och mönster och bli handledd av en erfaren konstpedagog på en och samma dag. Boka här http://www.upplevelse.com/scrapbooking

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *